Vi setter pris på at du har valgt å bruke vårt nettsted for å få hjelp til å skrive CV. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi bruker dem og hvordan vi beskytter din personlige informasjon.

 

  1. Innsamling av informasjon

Vi samler inn personlig informasjon som navn, kontaktinformasjon, arbeidshistorikk, utdanningsbakgrunn og annen relevant informasjon som du oppgir når du bruker vårt nettsted og tjenester. Vi bruker denne informasjonen for å hjelpe deg med å skrive en CV og for å kommunisere med deg om tjenestene våre.

  1. Hvem er ansvarlig for lagrede data?

Vi,

One Supply LTD

MT 26574718

30/1 Kenilworth Court

Sir Augustus Bartolo Street

Ta’ Xbiex, XBZ 1093

Malta

er ansvarlige for all personlig informasjon som samles inn og lagres på våre servere.

  1. Kryptering av data

All personlig informasjon som samles inn og lagres på våre servere er kryptert for å beskytte dine personlige opplysninger mot uautorisert tilgang.

  1. Bruk av dine data

Vi bruker dataene du gir oss kun til formålet med å hjelpe deg med å skrive din CV. Vi deler ikke dine data med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det kreves av loven.

  1. Lagring av dine data

Vi vil lagre dataene du gir oss så lenge som nødvendig for å gi deg tjenestene våre. Når dataene ikke lenger er nødvendige, vil de bli slettet.

  1. Dine rettigheter

Du har rett til å be om en kopi av den personlige informasjonen vi har lagret om deg. Du kan også be om at vi sletter all personlig informasjon vi har om deg. Hvis du ønsker å gjøre dette, kan du kontakte oss ved å bruke kontaktskjemaet på vår nettside.

  1. Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst uten varsel. Eventuelle endringer vil være effektive umiddelbart når de legges ut på vår nettside.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss via kontaktskjemaet på vår nettside.